عملیات پلاک کوبی در جهت اجرای طرح هویت گذاری دامها در شهرستان ماسال
هویت دار شدن دام های گله، پیشگیری از سرقت دام، تسهیل در دریافت خدمات دامپزشکی و تسهیلات بانکی، افزایش سرعت و دقت در امر بیمه دام کشور و برنامهریزی برای تولید علوفه مورد نیاز بر اساس آمار دامی کشور و همچنین امکان برنامه ریزی اصلاح نژاد جهت بهبود کیفی و کمی تولیدات دامی از مزایای پلاک گذاری در دام است.
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی گیلان، مهندس شهرام مهدیزادگان رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ماسال اعلام کرد: عملیات پلاک کوبی در جهت اجرای طرح هویت گذاری دامها در شهرستان ماسال آغاز شد.
مهدیزادگان افزود: همزمان با سراسر کشور پلاک کوبی دام بمنظور اجرای طرح هویت گذاری از روستای سراکه با حضور روسای جهاد کشاورزی، اداره دامپزشکی و تعاونی دامداران ماسال آغاز شد.
وی افزود: در این طرح قرار است از این پس کلیه دامهای سبک و سنگین پلاک گذاری شده و با اختصاص یک کد ملی ۱۵ رقمی شناسایی و اطلاعات آنها در سامانه هویت دام کشور ثبت شود.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ماسال در ادامه گفت: هرگونه خرید و فروش و جابجایی دام زنده فاقد پلاک من بعد در کشور ممنوع خواهد بود.
مهدیزادگان در پایان تاکید کرد: تمامی مالکین دام زنده موظفند با مراجعه به تعاونی دامداران شهرستان نسبت به ثبت و پلاک گذاری دام های خود در سامانه پنجره واحد کشاورزی اقدام و تغییرات آن را به روز کنند.
وی در پایان گفت: لازم به ذکر است که مزایای پلاک گذاری شامل، هویت دار شدن دام های گله، پیشگیری از سرقت دام، تسهیل در دریافت خدمات دامپزشکی و تسهیلات بانکی، افزایش سرعت و دقت در امر بیمه دام کشور و برنامهریزی برای تولید علوفه مورد نیاز بر اساس آمار دامی کشور و همچنین امکان برنامه ریزی اصلاح نژاد جهت بهبود کیفی و کمی تولیدات دامی میباشد.
نظر دهید