• 1402/12/20 - 13:18
  • تعداد بازدید : 88
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
ایرنا منتشر کرد:

نظارت بهداشتی بر عرضه فرآورده‌های خام دامی در گیلان تشدید شد

رشت - ایرنا - مدیرکل دامپزشکی گیلان گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فعالیت واحدهای عرضه فرآورده‌های خام دامی ویژه ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز با ۴۴ تیم ثابت و سیار در استان اجرایی شد.

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی گیلان به نقل از خبرگزاری ایرنا، دکتر هادی بابایی  روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این طرح با ۲۲ تیم ثابت و ۲۲ تیم سیار به اجرا درآمده است ، افزود: در این راستا ۴۲ بازرس بر ۴۳ هزار و ۲۵۰ مرکز عرضه فرآورده‌های خام دامی گیلان نظارت دارند ضمن اینکه نیروهای دامپزشکی بر سه کشتارگاه صنعتی دام و هشت کشتارگاه صنعتی طیور نظارت می‌کنند.

مدیرکل دامپزشکی گیلان بیان کرد: مردم در صورت مشاهده تخلف در تولید و عرضه محصولات پروتئینی با منشاء دامی، با ادارت دامپزشکی شهرستان، اکیپ‌های نظارتی، بازرسی دامپزشکی با سامانه کشوری ۱۵۱۲ تماس بگیرند.

وی اظهار کرد: قصابی‌ها صرفاً مجاز به تهیه گوشت چرخ کرده در حضور مشتری هستند بنابراین از خرید گوشت چرخ کرده آماده شده از قبل در قصابی‌ها باید به طور جدی پرهیز شود.

مدیرکل دامپزشکی گیلان با تأکید بر ضرورت خودداری از خرید هرگونه فرآورده خام دامی فاقد برچسب مورد تأیید سازمان دامپزشکی کشور اضافه کرد: ذبح دام و طیور خارج از کشتارگاه‌ها ممنوع بوده و تهدید علیه بهداشت عمومی و سلامت مردم است.

وی بیان کرد: برای جلوگیری از مخاطرات بهداشتی از خرید تخم مرغ فاقد هویت، بدون تاریخ تولید و انقضاء یک‌ماهه و عرضه شده در خارج از یخچال فروشگاه خودداری شود.

دکتر بابایی با بیان اینکه عرضه فرآورده‌های خام دامی بدون هویت و خارج از زنجیره سرد (یخچال یا فریزر) ممنوع است، اضافه کرد: هنگام خرید فرآورده‌های خام دامی از جمله گوشت، مرغ و تخم‌مرغ به آرم سازمان دامپزشکی، تاریخ تولید و انقضاء روی برچسب محصول دقت شود.

طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فعالیت واحدهای عرضه فرآورده‌های خام دامی تا ۲۲ فروردین سال آینده در گیلان ادامه دارد.

لینک خبر در ایرنا https://irna.ir/xjPZLc :

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 316219
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال گیلان

admin ادمین پورتال گیلان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه