اطلاعیه بهداشتی شبکه دامپزشکی شهرستان رودبار:
موارد مهم بهداشتی پیشگیری از انتقال بیماری کووید 19 ناشی از کروناویروس از فرآورده های خام دامی در مراکز عرضه
1. ممنوعیت هرگونه قطعه بندی گوشت مرغ و ماهی، فرآوری، تهیه جوجه کباب و شنیسل، طعم دار نمودن درمراکز عرضه فرآورده های خام دامی، واحدهای صنفی، غرف میادین میوه و تره بار به دلیل انتقال عوامل بیماریزاو آلودگی ها
2. مراکز عرضه فرآورده های خام دامی و واحدهای صنفی صرفاً مجاز به عرضه فرآورده های مذکور به صورت بسته بندی شده در کشتارگاه های صنعتی و یا مراکز قطعه بندی و بسته بندی مجاز دارای پروانه بهداشتی بهره برداری و نیز پروانه بهداشتی تولید معتبرمی باشند.
3. در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی و واحدهای صنفی، هرگونه فرآوری و طعم دار کردن گوشت قرمز ممنوع بوده و چرخ کردن گوشت فقط بنا به درخواست متقاضی و در حضور مشتری با رعایت ضوابط بهداشتی مجاز می باشد.
روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان رودبار
نظر دهید