اطلاعیه بهداشتی ماهی قرمز
شرایط و نحوه نگهداری ماهی قرمز
ماهی قرمز در رده ی ماهیان آب سرد قرار می گیرد و دمای آب بالای 25 درجه و زیر 10 درجه برای آن خطرناک می باشد. جهت نگهداری ماهی قرمز در خانه، ماهی خریداری شده باید سرحال بوده فلس ریخته و زخم و لکه روی بدن و باله خورده شده نداشته باشد و بی قرار نباشد. همچنین برای هر قطعه ماهی یک لیتر آب در نظر گرفته شود (جهت خروج کلر 48 ساعت قبل در ظرفی مجزا ذخیره شود). یک تا دو بار در هفته آب تنگ تعویض شود. شستشوی دوره ای ظروف با نمک طعام نیز جهت ضد عفونی مناسب می باشد که در اکواریوم ها (سی گرم در لیتر به مدت 10 دقیقه) موثر است. غذای ماهی قرمز باید حاوی پروتئین کمتر و کربوهیدرات بیشتر باشد و در سطح آب شناور بماند که بدین منظور غذاهای بسته بندی مناسب تر می باشند در هر حال از غذادهی بیش از حد به ماهی باید خودداری کرد. جهت تعویض آب از دستکش استفاده شود یا بلافاصله دست ها با آب و صابون شسته شود. در پایان تعطیلات نیز ماهی ها در اماکن محصور مجاز و مشخص شده رهاسازی شوند. خانواده ها توجه داشته باشند که رعایت این نکات می تواند عمر ماهی قرمز را افزایش دهد.
نظر دهید