اطلاعیه بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان گیلان جهت ذبح دام در ایام محرم
ضمن تسلیت ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان، حضرت اباعبدا...الحسین(ع)، به اطلاع همشهریان عزیز می رساند به منظور حفظ سلامت مردم شریف استان و تأمین بهداشت عمومی جامعه، دامپزشکی گیلان آماده بازرسی بهداشتی و شرعی دامهای قربانی شما در روز تاسوعا و عاشورای حسینی می باشد.
بازرسین بهداشت گوشت دامپزشکی و ناظرین شرعی با استقرار در نقاط مختلف استان به ویژه در محل کشتارگاههای صنعتی دام بصورت اکیپ های ثابت و سیار، دامهای کشتاری شما را از نظر آلودگی به عوامل بیماریزا بالاخص بیماریهای مشترک بین انسان و دام بازرسی نموده و بر کشتار دامهای نذری شما نظارت خواهند داشت.
اداره کل دامپزشکی استان گیلان در ادامه از هم استانی های محترم خواست به منظور حفظ سلامت خود و سایر شهروندان توصیههای بهداشتی را جدی بگیرند:
۱- از ذبح دام خارج از چرخه نظارت بهداشتی دامپزشکی مثل ذبح در معابر عمومی، خیابان و منازل اکیداً خودداری کنید.
۲- گوشت و آلایش خوراکی دام ذبح شده را قبل از مصرف بهترتیب ۲۴ و 48 ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد (یخچال) نگهداری کنید.
۳- برای قطعه کردن گوشت و شستشوی آن حتماً از دستکش استفاده نمایید.
۴- از برش دادن کیستها و آبسههای موجود بر روی لاشه و دل و جگر جدا خودداری کنید.
۵- اندامها و ضایعات غیر قابل مصرف را به هیچ وجه در اختیار حیوانات قرار ندهید.
۶- گوشت و آلایش خوراکی را حدالامکان کاملاً پخته و سپس مصرف نمایید.
۷- وسایل و سایر تجهیزات در تماس با گوشت و آلایش را به خوبی شسته و ضدعفونی کنید.
سامانه تلفنی ۱۵۱۲ دامپزشکی، آماده پاسخگویی و ارائه خدمات رایگان به زائران و دستجات عزاداری سید الشهداء خواهد بود.
روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان گیلان
نظر دهید