رئیس اداره دامپزشکی لاهیجان؛
پلمب دو واحد عرضه فرآوردههای خام دامی و رستوران بدلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی دامپزشکی در لاهیجان

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی گیلان، دکتر علی رسولی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان لاهیجان از پلمب دو واحد صنفی و رستوران به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی دامپزشکی در این شهرستان خبر داد.رسولی با اعلام این خبر گفت: پیرو بازرسیهای مستمر و نظارت بهداشتی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی سطح شهرستان، دو واحد صنفی و رستوران بعلت عدم رعایت موازین و نکات بهداشتی و عرضه مرغ غیربهداشتی و غیر قابل مصرف انسانی به وزن 150 کیلوگرم با دستور ریاست اداره تعزیرات شهرستان پلمب شدند.
وی در ادامه افزود: برابر هماهنگی های بعمل آمده بازدیدهای مشترک با حضور ادارات تعزیرات حکومتی، اداره صمت و بهداشت از مراکز توزیع فرآورده های خام دامی شهرستان به طور مستمر صورت گرفته و پرونده متخلفین مربوطه به مراجع قضایی ارسال می گردد.
او در پایان از شهروندان محترم تقاضا کرد ضمن رعایت توصیه های بهداشتی، فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و معتبر و با نشان دامپزشکی درج شده بر روی محصولات خریداری و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از طریق سامانه تلفنی 1512 اطلاع رسانی نمایند.
نظر دهید