• 1403/02/02 - 09:54
  • تعداد بازدید : 269
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیر کل دامپزشکی استان گیلان اعلام کرد؛

پایان طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان 1403

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی گیلان، دکتر هادی بابایی مدیر‌کل دامپزشکی استان گیلان در گزارشی با اشاره به پایان طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی فرآورده های خام دامی، عملکرد این اداره کل را بازگو کرد.

هادی بابایی با اشاره به رسالت دامپزشکی در تأمین غذای سالم از مزرعه تا سفره گفت: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده های خام دامی از تاریخ نوزدهم اسفند ماه سال گذشته تا بیست و دوم فروردین ماه سال جاری در این استان اجرا و در جریان این طرح، شش هزار و نهصد و شش مورد بازدید از مراکز تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان گیلان انجام شد که طی این بازدید ها تا کنون هفت هزار و هفتصد و دوازده کیلو گرم فرآورده‌ از چرخه مصرف غذایی انسانی خارج شده است.

وی به پلمپ 14 واحد متخلف در این طرح اشاره کرد و افزود: 463 مورد غیر بهداشتی در جریان بازرسی از واحدهای تحت نظارت این اداره کل مشاهده شده است.

بابایی به بازرسی و تأمین گوشت سالم از کشتارگاه ها پرداخت و گفت : 20 هزار و 72 رأس دام سبک طی انجام این طرح در کشتارگاه‌های استان کشتار و بیش از 424 تن گوشت از کشتار این دام‌ها استحصال شده‌است.

وی افزود:  9 هزار و 260  رأس دام سنگین نیز در این مدت در کشتارگاه‌های دام استان کشتار و بیش از 2000 تن گوشت از کشتار این دام‌ها استحصال شده ‌است.

مدیرکل دامپزشکی استان گیلان همچنین اضافه کرد: از ابتدای اجرا تا پایان این  طرح مقدار 18 هزار و 810 تن گوشت مرغ تولید شده و این میزان گوشت سفید از کشتار 10 میلیون و 380 هزار  و  938 قطعه طیور در کشتارگاه‌های صنعتی طیور استان استحصال شده ‌است.

وی ادامه داد:  44 گروه متشکل از 42 نفر از بازرسان بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان در قالب اکیپ های ثابت و سیار در این مدت وظیفه بازرسی بهداشتی از 4325 مرکز تولید، توزیع، حمل و عرضه فرآورده‌های خام دامی را برعهده داشتند.

مدیرکل دامپزشکی استان گیلان در پایان به شهروندان محترم توصیه کرد: ضمن تهیه فرآورده های خام دامی مورد نیاز از مراکز معتبر، در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به برچسب مشخصات(تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت نمایند و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی را از طریق تماس با سامانه اطلاع‌رسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی نمایند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 318038
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال گیلان

admin ادمین پورتال گیلان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه