• 1402/11/02 - 14:32
  • تعداد بازدید : 122
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

سومین جلسه کمیته استانی بهبود کیفیت بهداشتی شیر خام برگزار شد

سومین جلسه کمیته استانی بهبود کیفیت بهداشتی شیرخام با حضور اعضای کمیته استانی در سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان گیلان برگزار شد.

به گزارش روابط  عمومی اداره کل دامپزشکی گیلان، دکتر هادی بابایی مدیر کل دامپزشکی این استان گفت: این جلسه در راستای برنامه های کمیته کشوری بهبود کیفیت شیر خام و به منظور اعمال کنترل بهداشتی صحیح بر روی شیر و فرآورده های لبنی در طول زنجیره غذایی تشکیل شده و هدف آن اطمینان بخشی از ایمنی و سلامت این ماده غذایی، کاهش مخاطرات بیولوژیکی، فیزیکی و شیبمیایی و ... در شیر است.

در ادامه رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان گیلان در رابطه با مخاطرات و اقداماتی که در رابطه با ارتقای کیفیت بهداشتی شیرخام در حلقه های متعدد زنجیره تولید شیر خام از جمله کارخانجات خوراک دام، گاوداری های شیری، ناوگان حمل و نقل، مراکز جمع آوری شیر، کارخانجات لبنی و مراکز عرضه لبنیات سنتی مطالبی بیان کرد.

در پایان جلسه،پس از تبادل نظر اعضای کمیته استانی، اقداماتی از قبیل برگزاری کلاسهای آموزشی جهت بهره برداران، مسئولین فنی- بهداشتی واحدهای لبنی و دامداران روستایی، اطلاع رسانی به مسئولین فنی - بهداشتی جهت اعلام شیر مرجوعی، به تصویب رسید.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 314013
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال گیلان

admin ادمین پورتال گیلان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه