• 1403/04/31 - 07:26
  • تعداد بازدید : 157
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
صفیر گیلان منتشر کرد؛

افزایش نظارت‌های بهداشتی‌ بر حمل، توزیع، نگهداری و مصرف فرآورده‌های خام دامی در اربعین حسینی

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی استان گیلان به نقل از خبرگزاری صفیر گیلان، اولین جلسه ستاد اربعین حسینی(ع) دامپزشکی گیلان با حضور اعضای ستاد برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر هادی بابایی مدیرکل دامپزشکی استان، ضمن تسلیت مجدد ایام عزاداری شهادت ابا عبدا… الحسین (ع) و یاران باوفای ایشان به اعضاء، اظهار داشت: برای اینکه بتوانیم خدمات رضایت بخشی را به زائران اربعین حسینی ارائه نماییم، باید در فرصت زمانی موجود که تا ایام اربعین وجود دارد، از تمام ظرفیت‌ها و داشته‌هایمان بهره گیری کرده و با تعامل و هماهنگی بین بخشی، این ظرفیت‌ها را به بهترین وجه در راه خدمت به زائران به کار گیریم.
بابایی با اشاره به محور‌های ارائه خدمات دامپزشکی:انجام نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی بر حمل، توزیع، نگهداری و مصرف فرآورده‌های خام دامی برای پخت و پز و توزیع اطعام حسینی(ع)، انجام فعالیت‌های اطلاع رسانی و فرهنگ سازی را از جمله اهداف اجرایی این ستاد عنوان کرد که لازم است برای تحقق آن‌ها برنامه ریزی مناسبی انجام شود.
وی با اشاره به بالا بودن دمای هوا در اربعین امسال، گفت: امسال به دلیل گرمای شدید هوا احتمال بروز بیماری‌های مشترک بین انسان و دام شامل تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و … زیاد است، لذا به منظور جلوگیری از بروز بیماری از موکب‌داران می‌خواهیم رعایت مسائل بهداشتی را در تهیه فرآورده‎‌های خام دامی مدنظر داشته باشند .
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین احمدی پور مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی استان ضمن تقدیر و تشکر از زحمات تک تک اعضای ستاد، خدمات‌رسانی به زائرین اباعبدا… الحسین(ع) را یکی از بزرگترین نعمات خداوند به کارکنان دامپزشکی دانست.
در پایان جلسه هر کدام از اعضاء گزارشی از اقدامات در حال انجام ارائه دادند.

لینک خبر:  https://safiregilan.ir/?p=80743

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 322769
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال گیلان

admin ادمین پورتال گیلان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه