درگفتگو با ایسنا؛
آماده باش دامپزشکی گیلان در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی
مدیرکل دامپزشکی گیلان گفت: نظارتهای بهداشتی دامپزشکی استان برای بازرسی بهداشتی و شرعی دامهای قربانی در روز تاسوعا و عاشورای حسینی تشدید میشود.

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی گیلان به نقل از خبرگزاری ایسنا، هادی بابایی روز شنبه ۲۳ تیر ماه در گفتوگو با ایسنا با تسلیت ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان، با اشاره به تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی گیلان در ایام محرم، اظهار کرد: به منظور حفظ سلامت هموطنان گرامی و تأمین بهداشت عمومی جامعه، دامپزشکی استان آماده بازرسی بهداشتی و شرعی دامهای قربانی در روز تاسوعا و عاشورای حسینی است.
وی افزود: بازرسان بهداشت گوشت دامپزشکی و ناظرین شرعی با استقرار در نقاط مختلف استان به ویژه در محل کشتارگاههای صنعتی دام به صورت اکیپهای ثابت و سیار، دامهای کشتاری هموطنان را از نظر آلودگی به عوامل بیماریزا بالاخص بیماریهای مشترک بین انسان و دام بازرسی کرده و بر کشتار دامهای نذری شما نظارت دارند.
مدیرکل دامپزشکی گیلان از مردم خواست به منظور حفظ سلامت خود و سایر شهروندان توصیههای بهداشتی را جدی بگیرند.
بابایی با تاکید بر اینکه شهروندان از ذبح دام خارج از چرخه نظارت بهداشتی دامپزشکی مثل ذبح در معابر عمومی، خیابان و منازل اکیداً خودداری کنند، تصریح کرد: گوشت و آلایش خوراکی دام ذبح شده را قبل از مصرف به ترتیب حداقل ۲۴ و ۴۸ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد (یخچال) نگهداری کنند.
وی افزود: برای قطعه کردن گوشت و شستشوی آن حتماً از دستکش استفاده و از برش دادن کیستها و آبسههای موجود بر روی لاشه و دل و جگر جداً خودداری کنند.
مدیرکل دامپزشکی گیلان گفت: اندامها و ضایعات غیر قابل مصرف را به هیچ وجه در اختیار حیوانات قرار ندهند و گوشت و آلایش خوراکی را حتی الامکان کاملاً پخته و سپس مصرف کنند.
بابایی با بیان اینکه وسایل و سایر تجهیزات در تماس با گوشت و آلایش را به خوبی شسته و ضدعفونی کنند، خاطرنشان کرد: سامانه تلفنی ۱۵۱۲ دامپزشکی، آماده پاسخگویی و ارائه خدمات رایگان به زائران و هیاتهای عزاداری سید الشهداء است.
لینک خبر: isna.ir/xdRvqz
نظر دهید