نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی در شهرستان صومعه سرا در زمان بحران بارش برف
نظارت بهداشتی بر تولید و توزیع فرآورده های خام دامی در کشتارگاه صنعتی طیور و نظارت بر مراکز عرضه از اقدامات شبکه دامپزشکی صومعه سرا بود.
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی گیلان، دکتر مهدی بهروزی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان صومعه سرا گفت: با وجود بحران بارش برف شدید در هفته گذشته، عملیات نظارت بهداشتی بر تولید و توزیع فرآورده های خام دامی در کشتارگاه صنعتی طیور شهرستان و مراکز عرضه سطح شهر بدقت صورت گرفت.
دکتر بهروزی با بیان این مطلب افزود: در طول هفته گذشته تعداد 127 هزار و 979 قطعه مرغ زنده در کشتارگاه صنعتی گیلان کشتار و تحت نظارت بهداشتی شبکه دامپزشکی شهرستان صومعه سرا کشتار و روانه بازار مصرف شد و نیز تعداد یکهزار و 672 قطعه مرغ شامل تلفات و حذفیات از چرخه کشتار و عرضه حذف شد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان صومعه سرا در خصوص نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی گفت: همچنین طی این مدت مقدار 86 کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی از مراکز عرضه سطح شهرستان ضبط و جمع آوری شد.
نظر دهید