حضور پرسنل شبکه دامپزشکی رودبار در امر نظارت بر ذبح دام های نذری در مساجد و تکایا
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی گیلان، دکتر هومن مهدویان رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان رودبار گفت: به مناسبت ایام الله محرم پرسنل این شبکه ضمن حضور در مساجد به بازرسی دام های ذبح شده جهت پخت نذری عزاداران حسینی پرداختند.
وی افزود: بازرسان اطلاعات لازم در خصوص پیشگیری از بیماری کشنده تب کریمه کنگو و مدت زمان نگهداری گوشت و آلایشات دامی در درجه حرارت مناسب 2-8 درجه (درجه یخچال خانگی) جهت غیر فعال شدن ویروس این بیماری را، خدمت متولیان مساجد و تکایا ارائه کردند.
دکتر مهدویان همچنین یاد آور شد: جهت غیر فعال شدن این ویروس، گوشت حداقل به مدت 24 ساعت و آلایشات به مدت حداقل 48 ساعت می بایست در یخچال نگهداری شود.
نظر دهید