برگزاری کلاس آموزشی- توجیهی بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در صومعه سرا
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی گیلان، دکتر محمد نوروزی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان صومعه سرا با اعلام این خبرگفت: دوره آموزشی راهکارهای پیشگیری از بروز بیماری تب خونریزی دهنده کریمه- کنگو با هدف کاهش مخاطرات این بیماری در دهستان شیخ محله روستای باقلاکش شهرستان صومعه سرا توسط کارشناس اداره دامپزشکی شهزستان برای دامداران و روستائیان برگزار گردید.
دکتر نوروزی اظهار داشت: اهمیت سم پاشی به موقع جایگاه دام و دام ها، عدم تماس مستقیم برای جدا کردن کنه از بدن دام، خرید گوشت قرمز از مراکز عرضه مجاز و تحت نظارت دامپزشکی و همچنین نگهداری گوشت قبل از مصرف به مدت 24 ساعت در یخچال با دمای 4 درجه سانتی گراد از راه های جلوگیری از ابتلا و انتقال بیماری به انسان، برشمرد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان صومعه سرا از شهروندان درخواست کرد نکات بهداشتی در خصوص نگهداری دام و سمپاشی جایگاه دام را رعایت کنند و همچنین فرآورده های خام دامی را از مراکز معتبر و تحت نظارت سازمان دامپزشکی تهیه نمایند.
نظر دهید