اقدامات انجام شده در راستای پیشگیری از بیماری تب هموراژیک کریمه کنگو در شهرستان رضوانشهر
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی گیلان، شبکه دامپزشکی شهرستان رضوانشهر همزمان با گرم شدن هوا و افزایش فعالیت کنه ها که عامل انتقال بیماری تب هموراژیک کریمه کنگو می باشند، جهت پیشگیری از بیماری نسبت به انجام موارد ذیل اقدام کرد.
دکتر سهیل محمد پور رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان رضوانشهر در خصوص اقدامات انجام یافته گفت: کلاسهای آموزشی ویژه افراد در معرض خطر شامل: دامداران، چوبداران، قصابان بمنظور آشنایی با مخاطرات کشتار غیر مجاز و نحوه مواجهه با دام و فراورده های خام دامی و نیز لزوم کنترل حمل و نقل دام با ضوابط تعیین شده برگزار شد.
وی افزود: حمام دام در منطقه ییلاقی زندانه جهت مبارزه با جمعیت کنه ها انجام شدکه این موضوع کماکان ادامه خواهد داشت.
نصب بنر در سطح شهرهای پره سر و رضوانشهر و توزیع بروشور در میان دامداران و روستائیان با ذکر مشخصات و تعاریف بیماری تب هموراژیک و راههای پیشگیری از دیگر اقدامات انجام شده بود.
رئیس شبکه دامپزشکی رضوانشهر در پایان گفت: اکیدا توصیه می شود همشهریان محترم از تهیه گوشت از مکانهای غیر معتبر و بدون مهر دامپزشکی به شدت پرهیز کنند و گوشت تازه حداقل 24 ساعت قبل از مصرف در یخچال نگهداری شود.
نظر دهید