گزارش تصویری شرکت کنندگان دامپزشکی گیلان در دوره ملی اصول بهداشت و بازرسی گوشت در کشتارگاه های طیور
دوره ملی اصول بهداشت و بازرسی گوشت در کشتارگاه های طیور در روز پنج شنبه 17آذر ماه برگزار شد.
در این دوره آموزشی تخصصی که در روز پنجشـنبه مورخ 1401/9/17 از ساعت 8:30 صـبح بـا اسـتفاده از زیر سـاخت الکـترونیکی،برگزار شد، رییس و کارشـناسان ادارات نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی، رؤسای ادارات دامپزشـکی شهرسـتانها و مسئولین فنی بهداشتی کشتارگاههای صنعتی طیور استان گیلان و مسئول آموزش اداره کل حضور داشتند.
در این دوره سرفصلهای آموزشـی شامل روند کشتار طیور، بازرسی بهداشتی کشتارگاه در نقاط کنترل بحرانی، اصول و مبانی بازرسی طیور(بازرسی قبل،حین و پس از کشـتار)، بیماریهای منتقله از گوشت طیور و علائم موجود درلاشه، نحوه بازرسی و قضاوت لاشه طیور، نحوه شستشو و ضدعفونی و حذف ضایعات در کشتارگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
نظر دهید