• 1401/09/21 - 12:06
  • تعداد بازدید : 297
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

گزارش تصویری شرکت کنندگان دامپزشکی گیلان در دوره ملی اصول بهداشت و بازرسی گوشت در کشتارگاه های طیور

دوره ملی اصول بهداشت و بازرسی گوشت در کشتارگاه های طیور در روز پنج شنبه 17آذر ماه برگزار شد.

در این دوره آموزشی تخصصی  که در روز پنجشـنبه مورخ 1401/9/17 از ساعت 8:30 صـبح بـا اسـتفاده از زیر سـاخت الکـترونیکی،برگزار شد،  رییس و کارشـناسان ادارات نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی، رؤسای ادارات دامپزشـکی شهرسـتان‌ها و مسئولین فنی بهداشتی کشتارگاه‌های صنعتی طیور استان گیلان و مسئول آموزش اداره کل حضور داشتند.

  در این دوره سرفصل‌های آموزشـی شامل روند کشتار طیور، بازرسی بهداشتی کشتارگاه در نقاط کنترل بحرانی، اصول و مبانی بازرسی طیور(بازرسی قبل،حین و پس از کشـتار)، بیماری‌های منتقله از گوشت طیور و علائم موجود درلاشه، نحوه بازرسی و قضاوت لاشه طیور، نحوه شستشو و ضدعفونی و حذف ضایعات در کشتارگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 295367
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه