نظارت بهداشتی مستمر دامپزشکی گیلان: معدوم سازی بیش از 1هزار و سیصد کیلوگرم فرآورده خام دامی در هفته سوم طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی نوروزی در بازرسی از مراکز عرضه سطح استان گیلان
در هفته سوم اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، بیش از 2000 مورد بازدید از مراکز عرضه بعمل آمده و 15 پرونده قضایی نیز در این مدت تشکیل شده است .

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی گیلان، دکتر عاقبتی مدیر کل دامپزشکی گیلان گفت: در اجرای طرح تشدید کنترل نظارت بهداشتی نوروزی که با هدف ارتقاء سطح بهداشت عمومی و امنیت غذایی شهروندان از 14 اسفندماه آغاز شده، از مراکز عرضه، سردخانه ها،کشتارگاه ها، مراکز قطعه بندی و بسته بندی بازدید میشود، ظرف مدت هفته سوم اجرای این طرح، 1هزار و سیصدو شصت و پنج کیلوگرم فرآورده خام دامی فاسد ضبط و معدوم شده است .
دکتر عاقبتی اشاره داشت: در این مدت بیش از 2000 مورد بازدید از واحدهای یاد شده بعمل آمده و 15 پرونده قضایی نیز در این مدت تشکیل شده است .
مدیر کل دامپزشکی گیلان گفت: در هفته سوم طرح تشدید نظارت بر کشتارگاههای دام و طیور بیش از 9500 راس گوسفند و بز و 4300 راس گاو و گوساله کشتار گردید که بیش از940 تن گوشت قرمز استحصال گردید
میزان کشتار طیور در کشتارگاه ها بیش از دومیلیون سیصد هزار قطعه بوده و بیش از 4200 تن گوشت سفید استحصال شد.
شایان ذکر است از ابتدای اجرای طرح مذکور بیش از 5300 بازدید توسط بازرسان بهداشتی در سراسر استان انجام شد ودر مجموع بیش از 7900 کیلوگرم فرآورده خام دامی فاسد ضبط و معدوم و 41 پرونده تخلف بهداشتی جهت رسیدگی به مراجع قضایی ارجاع شده است.
نظر دهید