• 1402/12/20 - 19:39
  • تعداد بازدید : 93
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
ایسنا منتشر کرد؛

فعالیت ۴۳۲۵ مرکز عرضه فرآورده‌های دامی گیلان، زیر ذره‌بین بازرسان دامپزشکی

رشت - ایسنا - مدیرکل دامپزشکی گیلان از نظارت بر ۴۳ هزار و ۲۵۰ مرکز عرضه فرآورده‌های خام دامی استان در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: ۴۲ بازرس دامپزشکی بر فعالیت این واحدها نظارت دارند.

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی گیلان به نقل از خبرگزاری ایسنا، دکتر هادی بابایی امروز ۲۰ اسفند ماه در گفت‌وگو با ایسنا درباره طرح تشدید نظارت بهداشتی اداره کل دامپزشکی گیلان ویژه عید نوروز و ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: با توجه به در پیش بودن ایام نوروز و ضرورت کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی طرح ویژه نوروزی نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی از ۲۰ اسفند ماه امسال آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان در استان ادامه دارد. 

وی با بیان اینکه گشت‌های دامپزشکی استان به صورت شبانه روزی بر این مهم نظارت دارند، افزود: ۲۲ اکیپ ثابت و ۲۲ اکیپ سیار در سطح استان فعالیت می‌کنند. 

مدیرکل دامپزشکی گیلان با اشاره به اهمیت نظارت بر عرضه محصولات خام دامی در سطح استان به ویژه مناطق ییلاقی، گفت: در این طرح ۴ هزار و 325 واحد از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی استان گیلان توسط ۴۲ نفر از بازرسان بهداشتی دامپزشکی مورد بازرسی قرار می‌گیرند. 

بابایی با اشاره به اهمیت رعایت نکات بهداشتی در خصوص فرآورده‌های خام دامی و طیور، تصریح کرد: سه کشتارگاه‌ صنعتی دام و هشت کشتارگاه صنعتی طیور در سطح استان فعالیت دارند.

وی با اشاره به برخی از نکات بهداشتی که توسط مردم باید رعایت شود، گفت: قصابی‌ها صرفاً مجاز به تهیه گوشت چرخ کرده، در حضور مشتری می‌باشند، بنابراین از خرید گوشت چرخ کرده آماده شده از قبل در قصابی‌ها جدا خودداری شود. مدیرکل دامپزشکی گیلان با تأکید بر ممانعت از خرید هرگونه فرآورده‌های خام دامی فاقد برچسب مورد تأیید سازمان دامپزشکی کشور، افزود: ذبح دام و طیور خارج از کشتارگاه‌ها ممنوع است و تهدید علیه بهداشت عمومی و سلامت مردم محسوب می‌شود.  

وی با تأکید بر اینکه شهروندان در هنگام خرید فرآورده‌های خام دامی نظیر گوشت، مرغ، تخم مرغ و غیره به نشان سازمان دامپزشکی، تاریخ تولید و انقضاء روی برچسب مخصوص دقت کنند، خاطرنشان کرد: باید از مراکز مجاز و بهداشتی که محصولات پروتئینی با منشأ دامی تازه را در یخچال و محصولات منجمد را در فریزر نگهداری می‌کنند، خریداری شود.

مدیرکل دامپزشکی گیلان از مردم و گردشگران خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مرتبط با فرآورده‌های خام دامی با شماره تلفن‌های ۱۵۱۲ تماس گرفته و کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان گیلان را در کنترل و بازرسی‌های بهداشتی همراهی کنند.

لینک خبر در ایسنا: isna.ir/xdQKcy

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 316243
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال گیلان

admin ادمین پورتال گیلان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه