پنجشنبه 13 آذر 1404

flag
  • 1404/08/10 - 14:30
  • تعداد بازدید : 93
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

عیادت و دلجویی مدیرکل دامپزشکی گیلان از همکار آسیب‌دیده اداره دامپزشکی املش

مدیرکل دامپزشکی گیلان در سفر به املش از همکار آسیب دیده دامپزشکی شهرستان عیادت کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان گیلان، دکتر هادی بابایی  مدیرکل دامپزشکی گیلان، در حرکتی همراه با مسؤولیت اجتماعی، از دکتر سیده سمانه نقیبی همکار دامپزشک اداره دامپزشکی شهرستان املش که در حین انجام وظیفه دچار حادثه شده بود، عیادت به عمل آورد.

این همکار دامپزشک، در جریان یک مأموریت میدانی و در حین ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به دامداران منطقه، دچار آسیب دیدگی شده بود.

بابایی در این دیدار، با گرامیداشت روحیه تعهد و فداکاری کارکنان دامپزشکی در خط مقدم خدمات‌رسانی، اظهار داشت: «همکاران ما در سراسر استان، گاه در شرایط سخت و پرخطر، برای حفظ سلامت دام و تضمین امنیت غذایی جامعه تلاش می‌کنند و این عزیزان ستون اصلی دامپزشکی استان می باشند.»

مدیرکل دامپزشکی گیلان در ادامه به خطرات بالقوه شغل دامپزشکی در عرصه میدانی، از جمله مواجهه با دام‌های بیمار و انجام عملیات در مکان‌های صعب العبور اشاره کرد و ضمن آرزوی سلامتی برای دکتر نقیبی و امیدواری که اینگونه آسیب ها برای وی و دیگر همکارانی که چه در بخش دولتی و خصوصی کار می کنند پیش نیاید، اظهار داشت: متأسفانه این گونه آسیب‌های فیزیکی و درگیری با بیماری‌های مشترک، جزو لاینفک دامپزشکی بوده و حتی در بهترین شرایط کاری این آسیب ها بوجود می آید و امیدوارم با وجود این سختی کار، نتیجه مورد رضایت خداوند متعال قرار گیرد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 347453
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال گیلان

admin ادمین پورتال گیلان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور