شنبه 29 آذر 1404

flag
  • 1398/09/24 - 08:55
  • تعداد بازدید : 319
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ضبط و معدوم سازی بیش از 29 تن فرآورده های خام دامی فاسد در فروشگاه های عرضه استان گیلان

در بازرسی و نظارت 8 ماهه نخست سال 98 بیش از 29 هزار و 680 کیلوگرم فرآورده های خام دامی فاسد از فروشگاه های عرضه سطح استان ضبط و معدوم شد.

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی گیلان، دکتر حراجی معاون سلامت این اداره کل اظهار داشت: در 8 ماهه نخست سالجاری تعداد 31 هزار و 630 مورد بازرسی از مراکز عرضه بعمل آمد که در نتیجه این بازدیدها بیش از 29 هزار و 680 کیلوگرم فرآورده غیر قابل مصرف از فروشگاه های عرضه استان ضبط و معدوم شد، و تعداد 191 فقره پرونده نیز به مراجع قضایی معرفی شد.

معاون سلامت به کلیه شهروندان توصیه کرد: هنگام خرید مرغ به تاریخ تولید و انقضاء روی بسته بندی ها توجه کنند و از خرید مرغ قطعه بندی شده و خارج از بسته بندی اکیدا خودداری کنند.

دکتر حراجی همچنین یادآور شد که شهروندان محترم گوشت مصرفی خود را فقط از منابع مجاز و مورد تایید دامپزشکی تهیه کرده و از خرید گوشت قرمز بدون مهر دامپزشکی پرهیز کنند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 247031
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور