• 1402/04/05 - 16:16
  • تعداد بازدید : 316
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در آستانه عید قربان:

رعایت نکات بهداشتی خرید، ذبح و مصرف دام در گیلان

گیلانی‌ها برای پیشگیری از بیماری‌های مشترک دام و انسان، دام نذری خود را از مراکز مجاز تهیه کنند و آن را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنند.

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی گیلان به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای مرکز گیلان، اداره کل دامپزشکی استان گیلان در اطلاعیه‌ای به مناسبت نزدیک شدن به عید قربان تاکید کرد: برای جلوگیری از ذبح دام‌های بیمار، بازرسان این اداره در مراکز مجاز عرضه به صورت رایگان دام نذری خیران را معاینه می‌کنند.

در این اطلاعیه آمده است: از آنجایی که در این ایام برخی از افراد سودجو و فرصت طلب به فروش و کشتار دام‌های مشکوک به بیماری اقدام می‌کنند، لازم است خرید و ذبح دام در محل‌های تعیین شده و با مشاوره دامپزشکان انجام شود.

این اطلاعیه می‌افزاید: ۲۲ گروه عملیاتی ثابت و ۲۵ گروه سیار از ساعت ۶ صبح تا ۱۴ روز عید قربان آماده خدمت رسانی به گیلانی‌ها هستند و مردم می‌توانند سوالات خود را با شماره تلفن ۱۵۱۲ در میان بگذارند.

میدان دام کاسپین، واقع در کیلومتر ۵ جاده سراوان به فومن، یکی از مراکز ارائه خدمات رایگان معاینه قبل از خرید دام نذری است.

دامپزشکان توصیه می‌کنند گوشت قرمز قبل از مصرف باید حداقل ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتیگراد نگهداری شود.

 

 لینک در خبرگزاری : https://www.iribnews.ir/00GLA1

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 303962
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال گیلان

admin ادمین پورتال گیلان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه