تولید و عرضه گوشت مرغ رتبه بندی شده در گیلان کلید خورد
صبح امروز مراسم آغاز تولید و عرضه گوشت مرغ رتبه بندی شده در گیلان، همزمان با 14 استان کشور بصورت سراسری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی گیلان، سهراب عاقبتی مدیرکل دامپزشکی استان گیلان در حاشیه افتتاح رسمی تولید و عرضه گوشت مرغ رتبه بندی شده در استان که در کشتارگاه صنعتی طیور مروارید صومعه انجام شد، اظهار کرد: این مراسم به صورت سراسری در 14 استان کشور از طریق ویدئو کنفرانس انجام و پروژه تولید مرغ رتبه بندی شده افتتاح شد. در این طرح قرار است مرغ کشتار شده با رتبههایی که کشتارگاه دریافت کرده به بازار عرضه شود.
مدیر کل دامپزشکی گیلان امروز گفت: این طرح با هدف ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ از فردا همزمان با روز ملی دامپزشکی اجرا میشود.
سهراب عاقبتی افزود: مرغها در کشتارگاهها قطعه بندی و در ۳ رتبه A+،A و Bبه ترتیب با رنگ سبز، آبی و نارنجی در بازار عرضه میشود.
وی با اشاره به اینکه ۷ کشتارگاه صنعتی مرغ در گیلان با ظرفیت کشتار ۲۸ هزار قطعه در ساعت فعال است افزود: ۲ کشتارگاه رتبه A دریافت کرده اند و دیگر کشتارگاهها در مرحله ممیزی است.
ماهانه ۱۴ تا ۱۵ هزار تن گوشت مرغ در گیلان تولید میشود که ۶ هزار تن آن در گیلان مصرف و بقیه آن به تهران ارسال میشود.
عاقبتی بیان کرد: با توجه به اینکه تعدادی از کشتارگاهها مجهز به خط ۲ هستند و پس از کشتار تمام امعاء و احشاء مرغ بدون دخالت دست و با دستگاه تخلیه شده و آلودگیهای محیطی توسط خط ۲ کاهش پیدا میکند که در نتیجه افزایش کیفیت و ماندگاری مرغ را به دنبال خواهد داشت.

نظر دهید