• 1401/02/18 - 13:03
  • تعداد بازدید : 160
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تولید 1600 تن گوشت مرغ بدون مصرف انتی بیوتیک در سال 1400

تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان گیلان 1600 تن گوشت مرغ بدون مصرف انتی بیوتیک در سال 1400 تولید شد.

دکتر عاقبتی مدیر کل  دامپزشکی گیلان از تولید بیش از یک میلیون و ششصد و شصت وشش هزار کیلوگرم گوشت مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک در سال 1400 تحت نظارت اداره کل  دامپزشکی استان گیلان خبر داد.

دکتر عاقبتی یادآور شد: دو شرکت سپید ماکیان و الماس سبز خزر با اخذ پروانه بهداشتی از اداره کل دامپزشکی اقدام به تولید گوشت مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک در قالب دو برند "زیرک" و "چیک چیک" می نمایند.

وی در ادامه گفت: به منظور پایش و راستی آزمایی، 623 مورد بازدید و نمونه برداری توسط کارشناسان اداره دامپزشکی در طی دوره پرورش انجام شد و در 46 مورد پس از انجام آزمایشات لازم و تایید  مصرف آنتی بیوتیک، مرغ واحد پرورشی از چرخه تولید مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک خارج شد.

مدیر کل دامپزشکی استان به شهروندان توصیه کرد: در هنگام خرید مرغ بدون آنتی بیوتیک حتما به عبارت" پرورش بدون مصرف آنتی بیوتیک "  درج  شده روی کیسه بسته بندی مرغ  توجه نمایند  و در صورت بروز هرگونه مشکل مراتب جهت پیگیری، به اداره کل دامپزشکی و ادارات تابعه شهرستان اعلام گردد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 285851
کلمات کلیدی
طاهره شهیدی

طاهره شهیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه