شبکه دامپزشکی لنگرود:
تشکیل جلسه ستاد هماهنگی پیشگیری از بیماری تب کریمه-کنگو در شهرستان لنگرود
از راههای پیشگیری و کنترل بیماری تب کریمه-کنگو، افزایش سطح آگاهی عموم جامعه از طریق برگزاری دوره های آموزشی-ترویجی ویژه دامداران، متصدیان مراکز عرضه گوشت قرمز، دامپزشکان و پرسنل بهداشتی مستقر در کشتارگاه است.
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی گیلان، دکتر محمدرضا موسی طالشی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان لنگرود گفت: با توجه به گرم شدن هوا و افزایش احتمال گسترش و انتقال بیماری تب خونریزی دهنده کریمه-کنگو در جمعیت انسانی و همچنین لزوم اهمیت پیشگیری و کنترل این بیماری بدلیل زئونوز بودن، جلسه ستاد پیشگیری از بیماری تب کریمه-کنگو با حضور دستگاههای اداری عضو شورای بهداشت در محل فرمانداری شهرستان لنگرود تشکیل شد. وی افزود: در ابتدای جلسه محمدی معاون فرماندار شهرستان لنگرود ضمن با اهمیت دانستن اقدامات و تدابیر بهداشتی-قرنطینه ای و همکاری و هماهنگی همه ادارات، بر لزوم اطلاع رسانی و آموزش همگانی در کلیه سطوح تأکید کرد. سپس دکتر موسی طالشی ضمن بیان وضعیت این بیماری، راههای انتقال، روشهای پیشگیری و کنترل این بیماری و لزوم همکاری همه دستگاههای عضو شورای بهداشت شهرستان، گزارشی از اقدامات بهداشتی-قرنطینه ای شبکه دامپزشکی لنگرود را ارائه کرد. وی افزود: یکی از راههای پیشگیری و کنترل این بیماری افزایش سطح آگاهی عموم جامعه است که بر این اساس دوره های آموزشی-ترویجی ویژه دامداران، متصدیان مراکز عرضه گوشت قرمز، دامپزشکان و پرسنل بهداشتی مستقر در کشتارگاه پیش بینی و برگزار می شود. همچنین اقدامات بهداشتی-قرنطینه ای در کشتار و استحصال گوشت قرمز در کشتارگاه صنعتی دام شهرستان لنگرود از دیگر راههای پیشگیری از بیماری تب کریمه-کنگو است که در این راستا کلیه لاشه های استحصالی قبل از خروج از پیش سردکن از نظر میزان اسیدیته یا PH اندازه گیری شده و سپس روانه بازار مصرف می شود.
نظر دهید