استحصال مقدار 965 تن گوشت قرمز در 5 ماهه نخست سالجاری از کشتارگاه های دام استان
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی گیلان، دکتر عاقبتی مدیر کل دامپزشکی استان از استحصال مقدار 965 تن گوشت قرمز در 5 ماهه نخست سال 98 در کشتارگاه های صنعتی دام استان تحت نظارت دامپزشکی خبر داد.
دکتر عاقبتی یادآور شد: مقادیر گوشت قرمز استحصالی حاصل نظارت بازرسان دامپزشکی بر کشتار بیش از 26 هزار راس دام سنگین (گاو و گاومیش) و بالغ بر 53 هزار راس دام سبک (گوسفند و بز) بود.
مدیر کل دامپزشکی استان به شهروندان توصیه کرد: هنگام خرید گوشت قرمز بویژه در مناطق ییلاقی پس از اطمینان از رویت مهر دامپزشکی بر روی لاشه دام، نسبت به خرید آن اقدام کنند.
نظر دهید