آغاز رسمی تولید و عرضه گوشت مرغ رتبه بندی شده
تولید و عرضه گوشت مرغ رتبه بندی شده به صورت همزمان در کشور از 14 مهر به طور رسمی در گیلان آغاز می شود.
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی گیلان، دکتر عاقبتی مدیر کل دامپزشکی استان گیلان از اجرای طرح ملی ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ خبر داد و گفت: همزمان با روز ملی دامپزشکی بسته بندی و عرضه مرغ کامل و نیز قطعه بندی شده در قالب سه رتبه A ،+ A و B به ترتیب با رنگ سبز، آبی و نارنجی خواهد بود.
دکتر عاقبتی افزود: با توجه به تجهیزات و امکانات، کشتارگاهها به سه درجه تقسیم بندی می شوند.
وی با اشاره به اینکه 7 کشتارگاه صنعتی در گیلان با ظرفیت 28هزار قطعه در ساعت وجود دارد گفت: در حال حاضر 2 کشتارگاه موفق به اخذ رتبه A شده و سایر کشتارگاهها در مرحله ممیزی هستند.
نظر دهید