• 1401/01/02 - 12:09
  • تعداد بازدید : 190
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

4هزارو ششصدوشصت و نه مورد بازدید از واحدهای توزیع فرآورده‌های خام دامی در راستای طرح نظارت بهداشتی دامپزشکی گیلان

برنامه تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی، کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌ها، کارگاه‌های فرآوری و بسته‌بندی فرآورده‌های خام دامی، خودروهای ویژه حمل فرآورده خام دامی و رستوران‌ها، هتل‌ها، چلوکبابی‌ها و سایر اماکن در گیلان که از فرآورده‌های خام دامی برای طبخ غذا استفاده می‌شود، با هدف ارتقای بهداشت و سلامت عمومی از مورخ1400/12/14 به اجرا درآمده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.

دکتر سهراب عاقبتی  مدیر کل دامپزشکی استان گیلان گفت : در راستای اجرای طرح تشدید نظارتهای بهداشتی ویژه نوروز 1401 و ماه مبارک رمضان از ابتدای طرح14 اسقفند1400 تایکم فروردین 1401،  4هزارو ششصدو نود و نه مورد بازدید از واحدهای توزیع فرآورده‌های خام دامی به عمل آمد و36 پرونده قضایی تشکیل و مقدار 7هزار و نهصدو سی و دو کیلوگرم فراورده خام دامی غیر قابل مصرف ضبط شده است.

وی با بیان اینکه در این مدت ۲ واحد متخلف پلمپ شد، افزود: در این مدت  بیش از13هزار وهفتصد  راس گوسفند و بز و 5هزار و سیصد راس گاو و گوساله با نظارت بهداشتی دامپزشکی کشتار شد که افزون بر 1200 تن گوشت قرمز استحصال شده‌است.

مدیرکل دامپزشکی گیلان بیان داشت: میزان کشتار طیور در کشتارگاه‌های استان نیز بیش از 5 میلیون ونهصدهزار قطعه بوده و بیش از10تن  گوشت سفید استحصال شده‌است.

وی افزود: طرح ویژه بازرسی و کنترل مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی به منظور تشدید اقدامات نظارتی و با هدف حفظ سلامت مصرف کنندگان از چهاردهم ماه جاری از سوی اداره کل دامپزشکی گیلان به اجرا درآمده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.

دکتر عاقبتی گفت: برنامه تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی، کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌ها، کارگاه‌های فرآوری و بسته‌بندی فرآورده‌های خام دامی، خودروهای ویژه حمل فرآورده خام دامی و رستوران‌ها، هتل‌ها، چلوکبابی‌ها و سایر اماکن در گیلان که از فرآورده‌های خام دامی برای طبخ غذا استفاده می‌شود، با هدف ارتقای بهداشت و سلامت عمومی به اجرا درآمد.

مدیرکل دامپزشکی استان گیلان یادآور شد: در اجرای طرح تشدید کنترل نظارت بهداشتی ویژه نوروز ۳۶ اکیپ ثابت و سیار بازرسی بهداشتی دامپزشکی از مراکز تولید، بسته‌بندی، توزیع "حمل و نقل" و عرضه فرآورده های خام دامی در استان بازدید می‌کنند.

عاقبتی ارتقاء سطح بهداشت و ایجاد امنیت غذایی شهروندان را از اهداف طرح تشدید کنترل نظارت بهداشتی عنوان کرد و افزود: سامانه اطلاع‌رسانی و پاسخگویی دامپزشکی ۱۵۱۲ در شهرستان‌های استان گیلان آماده رسیدگی به گزارش‌های تخلفات بهداشتی در حوزه دامپزشکی است.

وی از شهروندان خواست تا فرآوده‌های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه کنند و به تاریخ تولید و انقضاء محصولات بسته بندی توجه نمایند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 283082
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه