سه شنبه 11 آذر 1404

flag
  • 1404/05/21 - 11:30
  • تعداد بازدید : 18
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره)؛

برگزاری دو دوره کلاس آموزشی بهداشتی و پیشگیری از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در شهرستان فومن

در راستای افزایش اطلاعات بهداشتی دامداران تحت پوشش کمیته امداد دو کلاس آموزشی با موضوع مبارزه و پیشگیری بیماری‌های دامی و مشترک بین انسان و دام از قبیل بیماری های تب برفکی، تب مالت، تب کریمه کنگو، هاری و همچنین آنفلوآنزای پرندگان در محل کمیته امداد امام خمینی (ره) فومن برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی گیلان،  دکتر ابراهیم افلاک رئیس اداره دامپزشکی فومن بیان کرد: در راستای افزایش اطلاعات بهداشتی دامداران تحت پوشش کمیته امداد دو کلاس آموزشی با موضوع مبارزه و پیشگیری بیماری های بیماری‌های تب مالت، تب کریمه کنگو و هاری همچنین آنفلوانزای پرندگان در محل کمیته امداد این شهرستان جهت مددجویان و دامداران تحت پوشش این مجموعه برگزار شد.

در این کلاسها ضمن آموزش علائم بیماری، علل، روش های پیشگیری، مبارزه و درمان این بیماری‌ها، روش‌های پایدار سازی دام سبک، اصول تغذیه دام و بیماری‌های مرتبط با آن، به سؤالات بهره برداران در زمینه این بیماری‌ها و روش‌های مدیریت بهداشتی دامداری و ... پاسخ داده شد.

وی در پایان اظهار کرد: همه ساله ابتلاء دامها و انسان به بیماریهای دامی و همچنین بیماری های مشترک بین انسان و دام موجب ایجاد خسارات اقتصادی زیادی به دامداران و روستائیان می شود که یکی از روش‌های مهم پیشگیری از بروز با این بیماری‌ها، انجام به موقع واکسیناسیون، سمپاشی دام و جایگاه نگهداری می باشد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان فومن,آموزش و ترویج
  • کد خبر : 343779
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال گیلان

admin ادمین پورتال گیلان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور