جلوگیری از خروج مرغ کشتاری بدون گواهی حمل قرنطینه ای در شهرستان رودسر
خودروی حاوی مقدار 1300 کیلو گرم مرغ کشتار شده که قصد خروج از استان گیلان به استان مازندران، بدون گواهی حمل بهداشتی را داشت، توسط نیروی انتظامی توقیف و جهت سیر مراحل قانونی به شبکه دامپزشکی رودسر ارجاع داده شد.

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی استان گیلان، دکتر سرهندی رئیس شبکه دامپزشکی رودسر در تشریح این خبر گفت: با تشدید بازرسی های صورت گرفته دومین محموله حمل مرغ غیر مجاز در ماه جاری مورخ 09/12/99 به مقدار 1300 کیلو گرم مرغ کشتار شده که با خودروری نیسان بدون گواهی حمل قرنطینه ای حمل می شد و قصد خروج به استان مازندران را داشت، توسط مامورین گلوگاه چابکسر توقیف، سپس جهت سیر مراحل قانونی به دامپزشکی رودسر ارجاع گردید پس از اخذ دستور قضایی و هماهنگی با اداره تعزیرات و اداره صنعت، معدن وتجارت این محموله بین شهروندان با نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار توزیع وپرونده فرد متخلف به مراجع قضایی ارجاع شد.
دکتر سرهندی گفت:با هماهنگی که بین نیروی انتظامی و دامپزشکی بعمل آمده بازرسی ها در این ایام بیش از پیش ادامه خواهد داشت .
نظر دهید