• 1400/06/06 - 08:27
  • تعداد بازدید : 323
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت مشترک دامپزشـکی و بهداشت بر عرضه تخم مرغ در راستای اجرای طرح ملی ارتقای کیفیت بهداشتی تخم مرغ در بندرانزلـی

اداره دامپزشکی بندر انزلی با همکاری شبکه بهداشت شهرستان بر روند نگهداری و عرضه تخم مرغ در واحدهای عرضه نظارت می کنند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان گیلان، دکتر موسوی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بندرانزلی با اعلام این خبر گفت: تخم مرغ به عنوان یکی از فرآورده‌های خام دامی، نقش مهمی در تأمین بخشی از نیاز پروتئینی افراد جامعه داشته و  بر همین اساس سلامت و بهداشت آن از اهمیت بالایی برخوردارمی باشد. در همین راستا اداره دامپزشکی با همکاری شبکه بهداشت شهرستان بندرانزلی بر روند نگهداری و عرضه تخم مرغ  در واحدهای عرضه نظارت می کنند.

دکتر موسوی گفت: تخم مرغ تازه  دارای سطح پوسته خارجی صاف ، شفاف ، فاقد هرگونه آلودگی ، ترک خوردگی و شکستگی می باشد و علاوه بر داشتن ظاهری مناسب  نظیر رنگ، بو، عدم شکستگی، باید تاریخ تولید، انقضاء و نام تجاری واحد روی تخم مرغ ها درج شده باشد و نگهداری و عرضه تخم مرغ فاقد هویت و خارج از یخچال برخلاف ضوابط بوده و ممنوع می باشد.

وی در ادامه تصریح کرد: مدت زمان نگهداری تخم مرغ از زمان تولید تا مصرف (در دمای ۲ الی ۴ درجه سانتیگراد)  یک ماه می باشد.

 

موسوی در پایان بیان کرد: کارشناسان دامپزشکی بندرانزلی طی گشت ها و بازرسی های ادواری، ضمن ارائه توصیه و تذکرات بهداشتی به متصدیان مراکز عرضه کننده ( عمده و جزئی )، به نگهداری و عرضه تخم در داخل یخچال تاکید می کنند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان بندر انزلی
  • کد خبر : 276487
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید