نظارت مشترک دامپزشـکی و بهداشت بر عرضه تخم مرغ در راستای اجرای طرح ملی ارتقای کیفیت بهداشتی تخم مرغ در بندرانزلـی
اداره دامپزشکی بندر انزلی با همکاری شبکه بهداشت شهرستان بر روند نگهداری و عرضه تخم مرغ در واحدهای عرضه نظارت می کنند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان گیلان، دکتر موسوی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بندرانزلی با اعلام این خبر گفت: تخم مرغ به عنوان یکی از فرآوردههای خام دامی، نقش مهمی در تأمین بخشی از نیاز پروتئینی افراد جامعه داشته و بر همین اساس سلامت و بهداشت آن از اهمیت بالایی برخوردارمی باشد. در همین راستا اداره دامپزشکی با همکاری شبکه بهداشت شهرستان بندرانزلی بر روند نگهداری و عرضه تخم مرغ در واحدهای عرضه نظارت می کنند.
دکتر موسوی گفت: تخم مرغ تازه دارای سطح پوسته خارجی صاف ، شفاف ، فاقد هرگونه آلودگی ، ترک خوردگی و شکستگی می باشد و علاوه بر داشتن ظاهری مناسب نظیر رنگ، بو، عدم شکستگی، باید تاریخ تولید، انقضاء و نام تجاری واحد روی تخم مرغ ها درج شده باشد و نگهداری و عرضه تخم مرغ فاقد هویت و خارج از یخچال برخلاف ضوابط بوده و ممنوع می باشد.
وی در ادامه تصریح کرد: مدت زمان نگهداری تخم مرغ از زمان تولید تا مصرف (در دمای ۲ الی ۴ درجه سانتیگراد) یک ماه می باشد.
موسوی در پایان بیان کرد: کارشناسان دامپزشکی بندرانزلی طی گشت ها و بازرسی های ادواری، ضمن ارائه توصیه و تذکرات بهداشتی به متصدیان مراکز عرضه کننده ( عمده و جزئی )، به نگهداری و عرضه تخم در داخل یخچال تاکید می کنند.
نظر دهید