معدوم سازی بیش از دو تن ماهی خام و دودی فاسد در شهرستان بندر انزلی
بیش از دو تن ماهی خام و دودی فاسد در یکی از کارگاههای تولید ماهی دودی در شهرستان بندر انزلی کشف، ضبط و معدوم شد.
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی گیلان، دکتر رسولی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بندر انزلی با بیان مطلب فوق گفت: دو تن و 450 کیلوگرم ماهی خام و دودی تولید شده فاسد که در یکی از کارگاههای ماهی دودی شهرستان بندر انزلی نگهداری می شد در طی بازدیدهای بهداشتی طرح نظارتی ویژه ایام نوروز 99 کشف، ضبط و معدوم شد.
وی با بیان اینکه که از این مقدار، 450 کیلوگرم ماهی خام فاسد شده بلافاصله معدوم شد و به منظور تعیین تکلیف ماهی های دودی، از آنها نمونه برداری و به آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی استان ارسال شد، که پس از اخذ پاسخ آزمایشگاه مبنی بر غیر قابل مصرف بودن، مقدار تقریبی دو تن ماهی های دودی، پس از هماهنگی با نیروی انتظامی، به کشتارگاه دام شهرستان رشت حمل و در محل کوره لاشه سوز کشتارگاه معدوم شد.
رسولی در پایان گفت: که در این زمینه مدیریت و مسئول فنی-بهداشتی کارگاه متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.
نظر دهید