• 1404/01/16 - 14:51
  • تعداد بازدید : 90
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دکتر هادی بابایی مدیرکل دامپزشکی گیلان؛

معدوم سازی بیش از 15 تن فرآورده خام دامی غیرقابل مصرف دستاورد اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی گیلان در ماه مبارک رمضان و عید نوروز

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی گیلان، مدیرکل دامپزشکی استان در گزارشی با اشاره به پایان طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان و عید نوروز سال 1404، عملکرد این اداره کل را تشریح کرد.

دکتر هادی بابایی با قدردانی از تلاش‌های بازرسان بهداشتی دامپزشکی و ناظرین شرعی اظهار داشت: با توجه به افزایش تقاضا و مصرف فرآورده‌های خام دامی در ایام ماه مبارک رمضان و ایام نوروز احتمال بروز برخی تخلفات اجتناب ناپذیر است، اما اطمینان‌بخشی به مردم و حفظ سلامت جامعه، در اولویت برنامه های سازمان دامپزشکی بوده و در این زمینه هیچ‌گونه مسامحه‌ای صورت نخواهد پذیرفت.

او با اشاره به رسالت دامپزشکی در تأمین غذای سالم از مزرعه تا سفره گفت: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده های خام دامی از تاریخ یازدهم اسفند ماه سال گذشته تا یازده فروردین ماه سال جاری در این استان  اجرا و در جریان این طرح، 7 هزار و 386 مورد بازدید از مراکز تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان انجام شد که طی این بازدید ها 15 هزار و 892 کیلو گرم فرآورده‌ از چرخه مصرف غذایی انسانی خارج شده است.

وی افزود: در این طرح 62 پرونده تخلف بهداشتی از واحدهای عرضه فرآورده‌های خام دامی به مراجع قضایی ارجاع شد.

بابایی در بخش دیگری از صحبتهایش به نظارت بهداشتی بر تأمین گوشت سالم در کشتارگاههای صنعتی استان تأکید کرد و گفت : 20 هزار و 223 رأس دام سبک طی انجام این طرح در کشتارگاه‌های استان کشتار و بیش از 446 تن گوشت از کشتار این دام‌ها استحصال شده ‌است.

مدیرکل دامپزشکی گیلان افزود:  9 هزار و 932  رأس دام سنگین نیز در این مدت در کشتارگاه‌های صنعتی دام استان گیلان کشتار و 2268 تن گوشت از کشتار این دام‌ها استحصال شده ‌است.

وی همچنین اضافه کرد: از ابتدای اجرا تا پایان این طرح مقدار 23 هزار و 59 تن گوشت مرغ تولید شده و این میزان گوشت سفید از کشتار 12 ملیون و 331 هزار  و  470 قطعه طیور در کشتارگاه‌های صنعتی طیور استان استحصال شده ‌است.

بابایی ادامه داد: 34 اکیپ سیار و ثابت متشکل از 18نفر دکتر دامپزشک، 24نفر بازرس گوشت و 17 ناظر شرعی در این مدت وظیفه بازرسی بهداشتی از 5645 مرکز تولید، توزیع، حمل و عرضه فرآورده‌های خام دامی استان را برعهده داشتند.

این مقام مسئول در پایان با تأکید بر استمرار نظارت‌های بهداشتی و شرعی در تمامی ایام سال، از شهروندان خواست تا ضمن رعایت اصول بهداشتی، فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و دارای مجوز دامپزشکی تهیه نمایند و هرگونه موارد مشکوک یا تخلف بهداشتی را به ادارات شهرستانی تابعه و یا شماره تلفن 1512 گزارش نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,اخبار شهرستان آستارا,اخبار شهرستان آستانه,اخبار شهرستان املش,اخبار شهرستان بندر انزلی,اخبار شهرستان تالش,اخبار شهرستان رشت,اخبار شهرستان رضوانشهر,اخبار شهرستان رودبار,اخبار شهرستان رودسر,اخبار شهرستان سیاهکل,اخبار شهرستان شفت,اخبار شهرستان صومعه سرا,اخبار شهرستان فومن,اخبار شهرستان لاهیجان,اخبار شهرستان لنگرود,اخبار شهرستان ماسال,اخبار اسلایدر,اخبار شهرستان خمام
  • کد خبر : 337198
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال گیلان

admin ادمین پورتال گیلان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید