در راستای مأموریت ستاد مدیریت بحران استان در حوزه امنیت غذایی؛
مدیر کل دامپزشکی استان گیلان طی بازدید سرزده رعایت دستورالعملهای بهداشتی در کشتارگاه های طیور استان را مورد نظارت قرار داد
مدیرکل دامپزشکی گیلان در راستای ماموریتهای ستاد مدیریت بحران استان در حوزه امنیت غذایی، طی بازدید از یکی از کشتارگاههای صنعتی طیور استان، علاوه بر بازدید جهت انجام فعالیتهای عادی مراکز، رعایت دستورالعملهای بهداشتی بر این کشتارگاه ها را مورد نظارت قرار داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان گیلان، طی بازدید شبانه مدیرکل دامپزشکی استان، آخرین وضعیت بهداشتی کشتارگاه صنعتی طیور از زمان ورود مرغ زنده با گواهی حمل، مراحل کشتار مرغ، بستهبندی و نگهداری در سردخانهها و در نهایت حملونقل و نحوه صدور گواهی حمل قرنطینه ای مورد بررسی قرار گرفت.
دکتر هادی بابایی مدیرکل دامپزشکی گیلان اظهار داشت: با توجه به اهمیت و نقش کشتارگاههای طیور در بهداشت عمومی و تأمین تولید پایدار مرغ کشتار شده سالم و بهداشتی جهت بازار مصرف، بازدیدهای مستمر توسط کارشناسان و مدیران دامپزشکی انجام می گیرد.
وی افزود: حضور مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی در کشتارگاه های طیور و دیگر مراکز تولید و عرضه محصولات خام دامی، برای مردم اطمینان بخش بوده و این افراد بایستی با قاطعیت، تمامی دستورالعملهای بهداشتی و پیشگیرانه دامپزشکی در جهت تولید محصولات بهداشتی برای مصرف کنندگان را مدنظر قراردهند.
مدیرکل دامپزشکی استان گیلان هدف از این بازدیدها را ارزیابی وضعیت موجود واحدهای تحت نظر دامپزشکی و نظارت بر عملکرد آنها عنوان کرد و افزود: نظارت بر حسن اجرای ضوابط بهداشتی دامپزشکی و ارزیابی نحوه نظارت اداره دامپزشکی شهرستان بر کشتارگاهها و همچنین نحوه عملکرد ناظر دولتی در این واحد تولیدی از دیگر مواردی بود که در این بازدید بررسی شد.
شایان ذکر است در این بازدید معاون سلامت اداره کل نیز حضور داشت.
نظر دهید