رئیس اداره دامپزشکی رضوانشهر؛
شروع طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی اماکن عرضه فرآورده های خام دامی در شهرستان رضوانشهر

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی گیلان، غلامرضا صحراکار رئیس اداره دامپزشکی رضوانشهر اعلام کرد: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی اماکن عرضه فرآوردههای خام دامی از تاریخ 11/12/1403 آغاز شده و تا تاریخ 11/01/1404 ادامه داشته و دو اکیپ ثابت و سیار وظیفه بازرسی بهداشتی را بر عهده خواهند داشت .
او در ادامه گفت: در این طرح کلیه اماکن عرضه فرآورده خام دامی، رستوران های بین راهی، کبابی ها، آشپزخانه ها و مراکز بسته بندی در رصد بازرسان خواهد بود .
وی در پایان ضمن تأکید بر جدیت بازرسان نظارت بهداشتی دامپزشکی رضوانشهر در نظارت بر تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی گفت: این طرح در قالب بازدید مشترک با ادارات عضو ستاد تنظیم بازار و بصورت تخصصی توسط بازرسان دامپزشکی رضوانشهر انجام می شود.
نظر دهید