• 1400/06/31 - 08:34
  • تعداد بازدید : 136
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری وبینار آموزشی با عنوان "نقش مواد لبنی در انتقال بیماری تب مالت در انسان "

با هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی گیلان، وبینار آموزشی با عنوان "نقش مواد لبنی در انتقال بیماری تب مالت در انسان" توسط کارشناس اداره کل دامپزشکی استان به صورت مجازی و در بستر ویدئو کنفرانس برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی گیلان، به نقل از اداره فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری، با عنایت به راه‌اندازی استودیو کشاورز در استان و با همکاری مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی گیلان، وبینار آموزشی با عنوان "نقش مواد لبنی در انتقال بیماری تب مالت در انسان" با هدف استفاده گر‌وه‌های هدف ویژه کارشناسان و بهره‌برداران بخش کشاورزی توسط کارشناس اداره کل دامپزشکی استان در مورخ 1400/6/30 به صورت مجازی و در بستر ویدئو کنفرانس برگزار گردید.

دراین وبینار شرکت کنندگان با مباحث مربوط به اهمیت رعایت بهداشت در مصرف فرآورده‌های لبنی و نیز ارتباط آن با انتقال بیماری تب مالت آشنا شدند. شایان ذکر است مطابق هماهنگی و برنامه‌ریزی صورت گرفته، برگزاری سایر وبینارهای آموزشی در سایر حوزه‌های مرتبط دامپزشکی در طول سال اجرایی خواهد شد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 277085
کلمات کلیدی
طاهره شهیدی

طاهره شهیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه