• 1399/09/03 - 15:49
  • تعداد بازدید : 232
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

استحصال بیش از 99 هزار تن گوشت قرمز و سفید در کشتارگاههای صنعتی دام و طیور گیلان

مقادیر استحصالی حاصل نظارت بازرسان دامپزشکی برکشتار بیش از 11 هزار تن گوشت قرمز و نیز بیش از 87 هزار تن گوشت مرغ می باشد.

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی گیلان، دکتر عدالت زاده رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی گیلان از استحصال 99 هزار و 95  تن گوشت قرمز و سفید در هفت ماهه اول سال 99 در کشتارگاه های صنعتی دام و طیور استان تحت نظارت دامپزشکی خبر داد.

دکتر عدالت زاده یادآور شد مقادیر استحصالی حاصل نظارت بازرسان دامپزشکی برکشتار بیش از 11 هزار تن گوشت قرمز و نیز بیش از 87 هزار تن گوشت مرغ می باشد.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی استان به شهروندان توصیه کرد هنگام خرید گوشت قرمز بویژه در مناطق ییلاقی پس از اطمینان از رویت مهر دامپزشکی بر روی لاشه دام، نسبت به خرید آن اقدام کنند.  

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 257777
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه