• 1397/08/15 - 10:18
  • تعداد بازدید : 796
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در آخرین روز هفته پدافند غیر عامل در بندر انزلی انجام گرفت:

همایش آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در بندر انزلی

به مناسبت هفته پدافند غیر عامل همایش آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در اداره کل بنادر و دریانوردی استان واقع در بندر انزلی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی گیلان، دکتر رسولی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بندر انزلی گفت: بنا به مصوبه جلسه کمیته پدافند غیر عامل فرمانداری بندر انزلی و با توجه به موقعیت جغرافیایی این شهرستان به جهت مجاورت با تالاب بین المللی که هر ساله پذیرای هزاران پرنده مهاجر از نقاط سردسیر میباشد و همچنین به منظور اطلاع رسانی اقشار در معرض خطر با آنفلوانزای پرندگان، این همایش با حضور مدیران ادارات، دهیاران، شوراهای اسلامی روستاها و مرغداران انزلی در سالن اداره کل بنادر و دریانوردی استان واقع در این شهرستان برگزارشد.


در این همایش ابتدا مهندس صفری معاون سیاسی فرمانداری ضمن تشکر از برگزار کنندگان این همایش گفت: با توجه به تعریف از آنجائیکه پدافند غیر عامل نقش بازدارندگی و پیشگیری در مواقع بحرانی را دارد و با توجه به شروع مهاجرت پرندگان از نقاط سردسیر به استان و اینکه این بیماری در صورت وقوع میتواند خسارات اقتصادی و بهداشتی فراوانی به طیور روستایی و مرغداریها وارد کند به جهت آمادگی لازم و آگاهی دادن این همایش برگزار گردید.


سپس آقای دکتر بابایی جانشین اداره کل پدافند غیر عامل استانداری گیلان با بیان اهمیت پدافند غیر عامل گفت: امروزه نقش و جایگاه پدافند بر کسی پوشیده نیست، خصوصاً در این برهه از زمان که هر روز شاهد یاوه گوییهای دشمنان هستیم بیش از زمان دیگر اهمیت پدافند غیرعامل نمایان میشود.


در پایان دکتر کامران زاده رئیس اداره مبارزه با بیماریهای طیور اداره کل دامپزشکی استان به سخنرانی پرداخت. وی در ابتدا ضمن تشکر از برگزارکنندگان این همایش گفت: نقش دامپزشکی در پدافند غیر عامل بعنوان ارگانی که در تامین غذای جامعه نقش اساسی دارد بسیار وسیع بوده و میتوان گفت که همه فعالیتهای دامپزشکی در راستای پدافند غیر عامل است.


کامران زاده با بیان جایگاه استان گیلان در تولید طیور گفت: که با ایجاد سیستم GIS در سازمان دامپزشکی فعالیت کلیه واحدهای طیور از ابتدای جوجه ریزی تا پایان دوره مورد ارزیابی و رصد قرار می گیرد، و در پیشگیری از این بیماری ارگانهای مختلفی از جمله فرمانداری، مرکز بهداشت، جهاد کشاورزی و سایر ارگانها باید همکاری داشته باشند.


رئیس اداره مبارزه با بیماریهای طیور دامپزشکی گیلان در ادامه به بیان نشانیهای این بیماری از قبیل تلفات بالا، خونریزی در ناحیه نای و دیگر علایم اشاره کرد و از حاضرین خواست که در صورت مشاهده تلفات طیور علی الخصوص در طیور روستایی مراتب را سریعاً به دامپزشکی اطلاع دهند.


 



 


  • گروه خبری : اخبار شهرستان,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 1965
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه