نظارت مستمر کارشناسان دامپزشکی صومعه سرا بر کشتارگاههای صنعتی طیور شهرستان

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی گیلان، دکتر محمد نوروزی رئیس اداره دامپزشکی صومعه سرا گفت: بمنظور نظارت بر مراحل استحصال گوشت مرغ، کنترل ورود مرغ زنده و کنترل و پایش خروج گوشت مرغ تولیدی و ضرورت تأمین مرغ سالم و بهداشتی، کلیه مراحل ذبح،کشتار، بسته بندی و حمل مورد پایش و نظارت قرار می گیرد.
وی تصریح کرد: بر همین اساس اداره دامپزشکی شهرستان علاوه بر بازدید های مستمر و برنامه ریزی شده و یا سرزده کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی، اقدام به حضور مستمر و کامل در کشتارگاه های طیور شهرستان نموده،که در این میان نسبت به تذکر و یا برخورد در چارچوب مقررات اقدام می گردد.
نظر دهید