450 واحدهای صنفی عرضه فراورده های خام دامی و رستوران در آستارا بازدید شد
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی گیلان، مهندس بهرام پورضرب، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آستارا گفت: در بازرسی های طرح تشدید نظارت بهداشتی که همزمان در سراسر کشور از 13اسفند 1401 شروع و تا 5اردبهشت 1402 ادامه داشت در مجموع 450 مورد بازدید از واحدهای صنفی عرضه فراورده های خام دامی و رستورانها صورت گرفت
پورضرب افزود: در نظارت های انجام شده مقدار 177 کیلوگرم اقلام پروتینی غیر قابل مصرف و فاسد کشف و معدوم گردید و همچنین 7 متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آستارا گفت: بازدید های مشترک با کار گروه امنیت غذای شهرستان متشکل از جهاد کشاورزی، شبکه بهداشت و تعزیرات حکومتی و اداره صمت در مورد توزیع مرغ در سطح شهرستان همچنان ادامه دارد.
نظر دهید