سه شنبه 11 آذر 1404

flag
  • 1404/06/06 - 22:50
  • تعداد بازدید : 33
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت بهداشتی بر استحصال بیش از 38 هزار تن گوشت سفید و قرمز در کشتارگاههای صنعتی دام و طیور شهرستان لنگرود

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان لنگرود از نظارت مستمر بهداشتی و شرعی بر استحصال بیش از 38هزار تن گوشت سفید و قرمز در کشتارگاه های صنعتی دام و طیور لنگرود در یک سال اخیر خبر داد.

بنا به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان گیلان، منصور شجاع رئیس اداره دامپزشکی  شهرستان لنگرود اظهار داشت: در یک سال اخیر ( از اول  شهریور 1403 لغایت پایان مرداد ماه 1404 )، بازرسین بهداشتی اداره دامپزشکی شهرستان لنگرود بر  تولید 38 هزار و 307 تن گوشت سفید و قرمز نظارت بهداشتی و شرعی داشتند که برای استحصال این میزان گوشت، تعداد 21 میلیون 474 هزار و 110 قطعه مرغ صنعتی گوشتی و 118 هزار و 757 رأس دام سنگین و سبک در کشتارگاه‌های صنعتی این شهرستان کشتار شده است.

وی عنوان کرد: در بازرسی‌های ناظرین بهداشتی مستقر در کشتارگاه های  دام و طیور شهرستان، 300 تن لاشه دام و طیور به دلیل وجود برخی بیماری‌ها و شرایط فیزیکی نامناسب ضبط، از چرخه مصرف انسانی خارج و در کوره تبدیل ضایعات کشتارگاه‌ها معدوم گردیده است.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان لنگرود در ادامه افزود: جهت تأمین فرآورده های خام دامی سالم، نظارت بهداشتی بر مراحل تولید تا عرضه این فرآورده ها صورت گرفته و تمامی فرآورده های استحصال شده در کشتارگاه، پس از کنترل‌های بهداشتی لازم، مجاز به عرضه در بازار مصرف هستند.

او در پایان از شهروندان درخواست کرد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی درخصوص فرآورده‌های خام دامی اعم از عرضه فرآورده‌های خام دامی غیربهداشتی و فاقد هویت (فاقد تاریخ تولید، انقضا)، کشتار غیر مجاز، حمل و نقل انواع گوشت سفید و قرمز با خودروهای فاقد سردخانه و ... مراتب را از طریق سامانه پاسخگویی 1512 و شماره تماس 42564230  اطلاع دهند تا پیگیری‌های لازم توسط بازرسین بهداشتی این اداره صورت گیرد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان لنگرود
  • کد خبر : 344413
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال گیلان

admin ادمین پورتال گیلان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور