قصاب متخلف در صومعهسرا به پرداخت جریمه و حبس تعزیری محکوم شد
رئیس اداره دامپزشکی صومعه سرا از محکومیت یک متخلف بهداشتی به پرداخت جریمه نقدی و حبس تعزیری در این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی گیلان، دکتر محمد نوروزی رئیس اداره دامپزشکی صومعه سرا اظهار کرد: پیرو بازرسی های نظارتی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان، گوشت های کشف شده در این واحد، فاقد هرگونه مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی بودند و به صورت غیرمجاز و خارج از چارچوب نظارتی عرضه می شدند.
پرونده این مرکز عرضه پس از تکمیل، به مراجع قضایی شهرستان ارسال و در نهایت پس از رسیدگی، متخلف به پرداخت جریمه نقدی و حبس تعزیری محکوم شد.
نوروزی در پایان بر ضرورت برخورد قاطع با متخلفان حوزه بهداشت و سلامت عمومی تأکید و هشدار داد که با تهدیدکنندگان امنیت غذایی شهروندان برخورد قانونی خواهد شد.
نظر دهید