ضبط و معدوم سازی بیش از دو تن فرآورده های خام دامی در شهرستان بندر انزلی
طی سه ماه نخست سال جاری، تعداد 515 مورد از مراکز عرضه، رستوران ها و سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی شهرستان، توسط کارشناسان این شبکه مورد بازدید قرار گرفت و دو واحد عرضه نیز با دستور مقام قضایی پلمپ شد.
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی گیلان، دکتر موسوی سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان بندر انزلی گفت: به دنبال تشدید نظارت های بهداشتی صورت گرفته طی سه ماه نخست سال جاری، تعداد 515 مورد از مراکز عرضه، رستوران ها و سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی شهرستان، توسط کارشناسان این شبکه مورد بازرسی قرار گرفت که طی این بازدید ها که با هدف ارتقا سطح بهداشت عمومی و امنیت غذایی شهروندان انجام شد، مقدار دو هزار و 109 کیلوگرم فرآورده های خام دامی (گوشت، مرغ و ماهی) فاسد، ضبط و معدوم و از چرخه مصرف مردم خارج شد.
وی افزود: همچنین طی این بازدید ها تعداد پنج مرکز اخطاریه بهداشتی دریافت کرد و پرونده پنج مرکز به مراجع قضایی ارجاع داده شد و دو واحد عرضه بدلیل نواقص بهداشتی با دستور مقام محترم قضایی پلمپ شد.
دکتر موسوی در پایان گفت: لازم به ذکر است اماکن عرضه ی فرآورده های خام دامی شهرستان بندر انزلی، به طور مداوم توسط کارشناسان شبکه دامپزشکی مورد ارزیابی قرار می گیرد.
نظر دهید