توصیه های بهداشتی نگهداری ماهی قرمز عید نوروز
توصیه های بهداشتی
با نزدیک شدن به ایام نوروز و خرید ماهی قرمز رعایت موارد بهداشتی ذیل توصیه می گردد :
- ماهی قرمز شب عید را از مراکز معتبر تحت نظارت شبکه های دامپزشکی تهیه نمایید .
- مقدار آب مورد نیاز هر ماهی یک لیتر بوده که باید حداقل هر هفته دو بار آب تنگ عوض شود .
- تنگ ماهی در مقابل نور مستقیم آفتاب و دمای بالای 25 درجه قرار نگیرد .
- شستشوی دوره ای ظروف نگهداری با نمک 3 درصد توصیه می شود .
- از سنگهای تزئینی تیز که سبب ایجاد خراش و آسیب به بدن ماهی می گردد استفاده نگردد .
- استفاده از دستکش برای افراد حساس و دارای سوابق آلرژی
- شستشوی کامل دستها با آب و صابون بعد از هربار دست زدن به آب تنگ یا ماهی قرمز
- جلوگیری از دست زدن (بویژه کودکان) به ماهیان و آموزش بهداشت فردی به آنها و عدم دستمالی چشم ، صورت و دهان بعد از کار با ظرف ماهی
- جداسازی ماهیان بیمار از سالم
- از رها سازی ماهیان در منابع آبی جلوگیری گردد و پس از پایان تعطیلات ماهی قرمز در استخرهای محصور شده در پارک ها رها گردد.
نظر دهید