• 1397/12/23 - 11:26
  • تعداد بازدید : 198
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بیش از 2000 مورد نظارت بهداشتی از مراکز عرضه آستانه در سال 97 انجام شده است

دامپزشکی به عنوان مهمترین ارگان نظارتی در فرآیند تولید و عرضه بهداشتی فرآورده های خام دامی ، وظیفه صیانت از بهداشت عمومی جامعه و تأمین سلامت و امنیت مواد غذایی با منشأ دامی را عهده داشته و ا تمام توان خود تلاش می کند تا آنچه که بر سر سفره غذایی شهروندان محترم قرار می گیرد محصولی سالم و بهداشتی بوده و تمام آحاد جامعه با فراغ خاطر از فروشگاههای مجاز خریداری نمایند

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان گیلان، فرشید انصاریان کارشناس شبکه دامپزشکی شهرستان آستانه اشرفیه از انجام  بیش از 2714 نوبت بازرسی بهداشتی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی  طی 11 ماهه سال 97 در این شهرستان خبر داد.

انصاریان اظهار داشت طی بازرسی های مستمر اکیپ های نظارت بهداشتی شبکه دامپزشکی از انواع مراکز عرضه فرآورده های خام دامی و همچنین در راستای تأمین بهداشت عمومی شهروندان طی 11ماهه سالجاری بیش از 2714 نوبت بازرسی از مراکز عرضه اعم از مرغ فروشی،قصابی،  ، رستوران ، سوپر پروتئینی ، فروشگاه های زنجیره ای  و... به عمل آمده و در مجموع بیش از 1209کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی توسط اکیپ های نظارتی این شبکه کشف و ضبط شده و با معدوم سازی از چرخه مصرف خارج شده و  تعداد 12 نفر از متخلفان نیز جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شده اند.

وی اعلام کرد: بخشی از اقدامات نظارت بهداشتی دامپزشکی با همکاری سایر دستگاههای اجرایی از جمله: شبکه بهداشت و درمان ، اداره صنعت، معدن و تجارت ، تعزیرات حکومتی ، اتاق اصناف و نیروی انتظامی در قالب بازرسی های مشترک صورت گرفته و طی مدت 11 ماهه بیش از 38 نوبت بازرسی مشترک از مراکز عرضه این شهرستان انجام شده است.

وی در ادامه افزود: دامپزشکی به عنوان مهمترین ارگان نظارتی در فرآیند تولید و عرضه بهداشتی فرآورده های خام دامی ، وظیفه صیانت از بهداشت عمومی جامعه و تأمین سلامت و امنیت مواد غذایی با منشأ دامی را بر عهده داشته و در این راستا با تمام توان خود تلاش می کند تا آنچه که بر سر سفره غذایی شهروندان محترم قرار میگیرد محصولی سالم و بهداشتی بوده و تمام آحاد جامعه با فراغ خاطر از فروشگاههای مجاز خریداری نمایند.

انصاریان همچنین از شهروندان محترم درخواست نمود : به منظور حفظ سلامتی خود گوشت،مرغ و سایر مواد پروتئینی مورد نیاز خود را از مراکز عرضه مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه نموده و در زمان خرید به لیبل بهداشتی درج شده بر روی محصول  و تاریخ مصرف و انقضاء آن دقت نمایند.

وی در پایان تأکید نمودند: شهروندان بروز هر گونه مشکل در خصوص عرضه فرآورده های خام دامی را از طریق سامانه 1512 و یا با شماره تلفن 01342143100 به این شبکه اطلاع دهند .

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 7645
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه