بازدید از مزارع خاویاری شهرستان تالش توسط مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور و مدیر کل دامپزشکی استان گیلان
با حضور دکتر برومندفر مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور و کارشناسان همراه، دکتر عاقبتی مدیر کل دامپزشکی استان گیلان و معاون سلامت دامپزشکی استان گیلان، از مزارع تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری موجود در سطح شهرستان تالش بازدید فنی و تخصصی بعمل آمد.
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی گیلان ، میثم جعفری زاویه رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تالش گفت:روز چهارشنبه مورخ 1400/02/29 با حضور دکتر برومندفر مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور و کارشناسان همراه، دکتر عاقبتی مدیر کل دامپزشکی استان گیلان و معاون سلامت دامپزشکی استان گیلان، از مزارع تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری موجود در سطح شهرستان تالش بازدید فنی و تخصصی بعمل آمد.
وی ادامه داد: در این بازدید که به منظور بررسی سطح کیفی و کمی تولید و پرورش خاویار و ماهیان خاویاری صورت پذیرفت ضمن بررسی فنی و تخصصی محیط و شرایط تولید و کارگاه های استحصال خاویار، توصیه های علمی و فنی- بهداشتی در راستای ارتقای سطی کیفی و کمی محصولات تولیدی به منظور صادرات داده شد.
جعفری در پایان گفت: در حال حاضر سه مزرعه فعال ماهیان خاویاری در شهرستان تالش وجود دارد که سالانه موفق به تولید 413 تن گوشت ماهیان خاویاری و مقدار1/8 تن خاویار می شوند. همچنین برابر پیش بینی های صورت گرفته بزودی تعداد 8 مزرعه دیگر نیز وارد چرخه تولید خواهند شد.
نظر دهید