• 1401/12/22 - 11:17
  • تعداد بازدید : 319
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

گواهی سلامت برای ماهیان قرمز پرورشی در گیلان صادر می شود

اداره کل دامپزشکی گیلان از انجام نظارت ها در جهت افزایش ایمنی شهروندان و مراکز پرورش آبزیان در استان خبر داد

به گزارش روابط  عمومی اداره کل دامپزشکی استان گیلان همه ساله با فرا رسیدن  عید نوروز و آغاز سال جدید، ماهی قرمز میهمان سفره های هفت سین ایرانیان می شود.

دکتر هادی بابایی مدیر کل دامپزشکی گیلان با اعلام این خبر افرود؛ استان گیلان دارای رتبه اول کشور در تکثیر و پرورش ماهی قرمز می باشد و در راستای اجرای طرحهای پایش و مراقبت بیماریهای آبزیان؛ کنترل، حمل و نقل و صدور گواهی جهت محموله ماهی قرمز پس از بازدید و حصول اطمینان از سلامت آن انجام خواهد شد.

بابایی در ادامه با اشاره به طرح کنترل بهداشتی مراکز تکثیر و مزارع پرورش ماهیان قرمز و زینتی گفت: در این طرح ضمن افزایش نظار‌ت‌ها بر مراکز تکثیر و پرورش ماهیان زینتی، در صورت لزوم اقدام به نمونه برداری شده و آزمایش‌های ویروسی، باکتریایی، انگلی و قارچی در مبدا انجام میشود.

مدیر کل دامپزشکی گیلان به شهروندان توصیه کرد: ماهی قرمز را مراکز مجاز خریداری کنید، زیرا دستفروشان و مراکز غیر مجاز بعلت نگهداری ماهیان در شرایط  نامناسب و ابتلای آنها به انواع عفونت های میکروبی و قارچی موجب کاهش عمر ماهی می شوند.

وی تاکید کرد در پایان نوروز از رهاسازی ماهی ها در رودخانه ها، نهرها و استخرهای ماهی خودداری شود و در محلهای تعیین شده از طرف شهرداری رها گردند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 298462
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال گیلان

admin ادمین پورتال گیلان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه