• 1401/06/03 - 10:53
  • تعداد بازدید : 235
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارت مستمر بر سلامت جوجه های یکروزه در گیلان

وضعیت بهداشتی تولید جوجه یک روزه در گیلان روزانه کنترل می شود.

به نقل از  خبرگزاری صدا و سیمای مرکز گیلان:  رییس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور دامپزشکی گیلان با با اشاره به اهمیت سلامت جوجه های یکروزه گفت: سالانه 340 میلیون قطعه جوجه یک روزه در گیلان تولید می شود که به صورت روزانه بر سلامت آن نظارت می شود.
دکتر مسعود کامران زاده افزود: نمونه گیری از تولید جوجه های یک‌روزه برای تولید مرغ گوشتی با کیفیت برای پرورش دهندگان مرغ گوشتی در داخل و خارج استان، انجام می شود.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 289687
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه