• 1400/04/29 - 09:09
  • تعداد بازدید : 374
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

حضور دکتر عاقبتی مدیر کل دامپزشکی استان گیلان در برنامه صبح بخیر صدای مرکز گیلان به مناسبت عید سعید قربان

در این برنامه دکتر عاقبتی مدیر کل دامپزشکی گیلان به منظور حفظ سلامتی، ایمنی و پیشگیری از بیماری های شایع بین انسان و حیوان بسیار به شهروندان توصیه کرد تا دام های نذری عید قربان را در کشتارگاه های مجاز ذبح کنند.

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی گیلان دکتر عاقبتی مدیر کل دامپزشکی گیلان دربرنامه صبح یخیر صدای مرکز گیلان گفت: ۲۲ اکیپ ثابت و ۲۵ اکیپ سیار اداره کل دامپزشکی شامل دکتر دامپزشک، بازرس گوشت و ناظر شرعی در استان بر اقدامات کشتار و نذورات نظارت های لازم را در روز عید قربان انجام می دهند.

 

مدیرکل دامپزشکی گیلان با بیان اینکه ۸۰۰ عامل بیماری زا عفونی قابل انتقال به انسان وجود دارد که منشاء  نیمی از آن ها می تواند حیوان باشد، خاطر نشان کرد: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، سل ، بروسلوز و هاری از جمله بیمارهای عفونی قابل انتقال از حیوان به انسان است که مخاطره آن  در کشتارهای غیر مجاز وجود دارد.

 

 وی مصرف گوشت بلافاصله پس از ذبح و خارج از کشتارگاه ها را خطرناک عنوان و اضافه کرد: متاسفانه نگرشی بین عامه مردم وجود دارد که گوشت در همان مکان ها ذبح و بلافاصله مصرف می شود که این اقدام خطر ابتلا به بیماری ها مشترک بین دام و انسان را  افزایش می دهد، گوشت باید در یخچال بین دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد به مدت ۲۴ ساعت نگهداری و بعد مصرف شود.

وی با تاکید بر اینکه مردم نباید از مکان های خارج از نظارت دامپزشکی و شرعی گوشت خریداری کنند، افزود : امسال به منظور رفاه شهروندان در کنار کشتارگاه مرکز خرید دام پیش بینی شده تا مردم بتوانند پس از خرید دام در کشتارگاه آن را ذبح کنند که البته این اقدام در کشتارگاه با رعایت اصول بهداشتی و جلوگیری از ازدحام و به صورت نوبت دهی به افراد انجام خواهد شد.

وی گفت: ستاد اجرایی نظارت بهداشتی مستقر در اداره کل دامپزشکی گیلان در روز عید قربان آماده ارائه هرگونه راهنمائی و پاسخگویی به سئوالات شما شهروندان محترم است.شهروندان محترم از طریق شماره1512 میتوانند سوالات خود را مطرح نمایند

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 275759
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه