استحصال بیش از 38هزار و پانصد تن گوشت قرمز و سفید در کشتارگاه های دام و طیور استان گیلان در طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروزی و ماه مبارک رمضان
از ابتدای طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی مورخ14 اسفند1400تا پایان ماه مبارک رمضان بیش از 38هزار و پانصد تن گوشت قرمز و سفید در کشتارگاههای دام و طیور استان تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی استحصال شده است.

دکتر عاقبتی مدیر کل دامپزشکی استان گفت: در طی طرح تشدید نظارت بر کشتارگاه های دام و طیور ویژه ایام نوروزی و ماه مبارک رمضان بیش از 48هزار راس گوسفند و بز و 21هزار و پانصد راس گاو و گوساله کشتار و بیش 4800 تن گوشت قرمز در کشتارگاهای صنعتی دام استان گیلان استحصال شد.
دکتر عاقبتی افزود: میزان کشتار طیور در کشتارگاهها بیش از 18 میلیون و هشتصد هزار قطعه بوده و بیش از 33700 تن گوشت سفید در این مدت استحصال شد.
دکتر عاقبتی بر اجرای مستمر نظارتهای بهداشتی دامپزشکی با هدف ارتقاء بهداشت عمومی و امنیت غذایی شهروندان تاکید کرد.
نظر دهید