• 1404/02/29 - 22:18
  • تعداد بازدید : 31
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در سال 1403؛

60 پرونده قضایی در حوزه دامپزشکی در شهرستان رشت تشکیل شد

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان رشت از تشکیل و ارجاع پرونده 60 واحد صنفی و مراکز درمانی با تخلفات مرتبط با حوزه دامپزشکی در سال 1403 به مراجع قضایی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی گیلان، دکتر مهدی بهروزی رئیس اداره دامپزشکی رشت گفت: در راستای اجرای دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی کشور، کارشناسان اداره دامپزشکی رشت از سردخانه ها، کشتارگاه ها، مراکز عرضه فرآورده های خام دامی، خودروهای حمل فرآورده خام و نهاده های دامپزشکی، مراکز بسته بندی و نیز مراکز درمانی این شهرستان بازدید به عمل آورده و 60 واحد متخلف را به مراجع قضایی معرفی کردند.

وی افزود: مجموعاً برای این افراد احکامی بالغ بر دو و نیم میلیارد تومان جزای نقدی، یک مورد حبس تعزیری و 6 مورد پلمب از سوی مراجع قضائی صادر و با همکاری دستگاههای مرتبط اجرا گردید .

او ادامه داد: در حوزه نظارت بهداشتی فرآورده‌های خام دامی در سال 1403 بیش از 51 تن فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف از سطح کشتارگاه‌ها، مراکز عرضه، بسته بندی و سردخانه‌ها جمع آوری و از چرخه مصرف خارج شد.

او با اشاره به ماده 4 قانون سازمان دامپزشکی کشور از کلیه صاحبان و مسئولان کارگاه‌ها،  کارخانه‌جات و مراکز تهیه و آماده کردن فرآورده‌های خام دامی اعم از اشخاص، ‌مؤسسات و شرکتهای خصوصی و یا دولتی یا وابسته به دولت و یا هر نوع شرکت و سازمانی که به نحوی از انحاء به تهیه و‌ آماده کردن فرآورده‌های خام دامی اشتغال دارند خواست دستورالعمل‌های بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور را رعایت نمایند.

بهروزی در پایان به شهروندان توصیه کرد فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز  تحت نظارت بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور  تهیه و به نشان دامپزشکی و تاریخ انقضا محصول توجه نمایند.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار شهرستان رشت
  • کد خبر : 339174
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال گیلان

admin ادمین پورتال گیلان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه