تولید بیش از 9 هزار تن مرغ تازه و منجمد در شهرستان صومعه سرا
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان صومعه سرا از تولید بیش از 9 هزار تن مرغ تازه و منجمد تحت نظارت و بازرسی بهداشتی مستمر شبکه دامپزشکی در شهرستان صومعه سرا خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی گیلان، دکتر مهدی بهروزی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان صومعه سرا گفت: طی 10 ماهه ی ابتدای سال جاری تعداد 16 میلیون و 354 هزار و 785 قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری گوشتی این شهرستان انجام شد و 58 میلیون و 194 هزار و 603 قطعه جوجه یک روزه گوشتی در واحدهای جوجه کشی شهرستان تولید شده است.
دکتر بهروزی افزود: در این مدت مقدار 9 میلیون و 392 هزار و 463 کیلوگرم مرغ تازه و منجمد تحت نظارت و بازرسی بهداشتی مستمر شبکه دامپزشکی شهرستان صومعه سرا تولید و روانه بازار مصرف شده است.
نظر دهید